Wat leuk dat je meer over mij en mijn trainingsschool wilt weten! Ik ben Saskia en ik woon met mijn gezin en beestenboel in Eefde, een dorp vlakbij Zutphen en Deventer. Op dit moment werk ik, naast de trainingsschool, als operatie-assistent in het Deventer Ziekenhuis.

Mijn trainingsschool is ontstaan uit de band die ik al van jongs af aan had met dieren en dan vooral met honden. Als kind ga je op een natuurlijke manier om met honden, toen ik ouder werd gebeurden er een aantal dingen waardoor ik onzeker werd. Toen ik me dit ging beseffen heb ik hulp gezocht. Echter, ik wilde het zelf doen, niet alleen mezelf en mijn hond helpen, maar ook anderen. Daarom ben ik de opleiding bij Anniek gaan volgen. Ik was zo enthousiast dat ik meteen doorstroomde naar de volgende opleiding en nu mag ik deze trainingsschool starten! Ik zeg mag, want het voelt als een eer om mensen te mogen helpen om de balans in hun leiderschap te vinden. Om de beste versie van zichzelf te worden én om daardoor de samenwerking met hun hond optimaal te maken. 

‘Leer een leider leiden en de hond zal volgen’

Ik zie er naar uit om met jou en je hond samen te werken naar die natuurlijke balans, jullie worden de beste versie van jezelf en van jullie samen!

Tot snel!